December i Marienburg  cultist-status

11. december:

De Vorgeheim Troende

Af Kristian Bach Petersen

Han trækker frakken op om ørerne. Kigger til alle sider. I sine tanker gennemgår han den snirklede række af håndtryk og fagter der skal skaffe ham igennem den smalle blå dør på den anden side af den brede gade. Hvis det glipper bliver han aldrig lukket ind igen. Ikke at det vil være hans største problem…

Hvem…

De Vorgeheim Troende er en ung kult dedikeret til kaosguden Tzeentch. Den tæller 6-7 medlemmer, alle hvervet fra den øvre middelklasse i områder som Rijkspoort og Noordmuur, hvor kulten også har hovedkvarter.

Bag den diskret blå dør studerer medlemmerne deres langsomt voksende samling af forbudte tekster, udveksler historier, lægger planer og øver sig på deres magiske kundskaber. Målet er, som Guden de tilbeder, svær at definere og gruppens flade ledelse gør, at ingen tager teten og styrer gruppen i en specifik retning. Dog er alle klar over, at der skal ske noget stort, når vi rammer Vorgeheim. Gruppen har tilgengæld stram struktur, masser af regler, kodeord, riter og hemmelig håndtryk.

Hovedgrunden til, at kulten ikke arbejder målrettet er hovedsageligt, at ingen medlemmer egentlig er dedikeret til kulten eller Tzeentch. Samtlige medlemmer er faktisk i gang med at infiltrere De Vorgeheim Troende.

Justus Brock er meddeler for den rivaliserende Slaanesh-kult Fededrengene, Juliana Graveland er hemmelig agent for Byvagten, Katia Lichtgelovig er kun med, fordi hun er forelsket i Middenheimeren og kultmedlemmet Dieter Hirschfänger, der selv er undercover heksejæger.

Men selvom ingen af medlemmer ønsker at fremme Tzeentchs sag, hvad end den er, arbejder de benhårdt og dedikeret for kulten, for ikke at blive afsløret som forræder af de andre. De er alle super dedikerede til sagen. Og langsomt, ganske langsomt, blive alle medlemmerne påvirket af deres gerninger og glemmer, hvorfor de egentlig er med i denne eksklusive loge.

Et stærkt nyt medlemmer kunne nemt få kontrol over de andre medlemmer, og ville pludselig have øjne, ører og indflydelse i mange andre fraktioner. På ganske kort tid, måske lige op til Vorgeheim, kan gruppen blive en magtfaktor i Marienburg.

Scenarietråde…

  • En af Katia Lichtgelovigs andre bejlere er bekymret for den unge hofdame og betaler spilpersonerne for at infiltrere De Vorgeheim Troende.
  • Ved hjælp af forbudte tekster og et skummelt kobberstik, får kulten fremmanet en Lyserød Rædsel i kælderen under deres hovedkvarter. Medlemmer indser nu, at de er ude hvor de ikke kan bunde, og søger desperat hjælp udefra, til at skaffe sig af med det larmende og frådende kaosmonster.