Meget af min Fastaval i år gik med Marienburg men jeg fik også lavet andre ting. Desværre ikke så meget rollespil.

Onsdag landede vi lige en tand for sent til at nå årets første blok. Så jeg startede roligt ud med brætspil, gensyn og et par øl.

Torsdag formiddag kørte På Røven i Marienburg første gang. Fem hold, hvor spillederbriefing kunne være holdt på vores vandrehjemsværelse, more or less.

Alle hold blev sat i søen og jeg kørte det sidste med Ex-General Bo og fire topmotiverede folk fra reservekøen. En virkelig fin afvikling med masser af drama og elver fuckups.

Eftermiddagen blev brugt på mit favoritbrætspillet Dogs of War og lige inden jeg skulle have været til The Intrepid Seven: A Space Colony Diary of a Septad blev jeg lokket til mere af selvsamme skuffe. Jeg er virkelig en sucker for det spil – ligesom resten af entouraget men ærgrer mig lidt over at have misset den sexdrevne rumkolonisering.

Ikke mindst fordi mit fredagsscenarie (også) måtte tilsidesættes, da min partner in fashion blev syg og jeg måtte overtage afviklingen af Paninaro på Fastaval Junior. Jeg ville ellers virkelig gerne have spillet Gargantuan og har bevidst ikke kigget yderligere på det, så jeg kan nå at spille det.

Jeg skriver lidt mere om Paninaro Jr og Fastaval Junior en af dagene – men kan godt sige, at det var a blast.

Mere snak og en omgang prygl i 7 Wonders: Duel og så var det igen tid til Marienburg. Seks afviklinger, fuldendt af syv spillere fra reservekøen. Jeg kørte et ace hold med endnu en ex-general, den dobbelte Ottovinder Rasmus Troelsen, Julie, Stina og Louise. Igen en god afvikling, hvor Rasmus viste, at han er lige så god en rollespiller som han er forfatter, med en episk og smukt timet afsløring, der nok er mit favorit Marienburg-øjeblik so far. Herefter var der masser af fede warstories og god feedback fra spillere og spilledere i baren og caféen. Og jagt på Alexandria-achievement.

Lørdag tog jeg hjem og var civiliseret og voksen en dags tid og var dum nok til at tjekke min telefon, da jeg var inde ved the big kid klokken 3. Så kunne jeg ikke sove mere.

Søndag vendte jeg tilbage til Hobronx og mere Dogs of War, snak med Onkel Henning, chillin’ og fest.

Så altså en Fastaval hvor jeg ikke fik spillet noget rollespil og kun kørt mit eget scenarie. Lidt sølle. Men det var også rart at kunne koncentrere sig om sit scenarie og så tage resten i roligt tempo og have tid til at snakke og spille Dogs of.. brætspil. Jeg har dog allerede nu lavet en aftale med Jeppe om, at han vælger et scenarie næste år, som jeg skal spille. Jeg vælger selvfølgelig også et til ham.

Og hvis nogen har vandrehjemsplads(er) til næste år, så råb op. Jeg snorker ikke!