scan0001Der er jo masser at blogge om, men må hellere få Fønix-kapitlet af vejen. Her med forsiden på 1996-særudgivelsen af New York Coppers.

Det var en rigtig hyggelig tur ned af memory lane, sådan at bladre igennem sine gamle Fønix magasiner. Nogle ting kunne jeg huske helt ned i detaljen imens andre fik mig til at overveje, om jeg overhovedet havde læst det før.

Det kan virkelig imponere mig, at man udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft kunne skabe et så lækkert og glittet blad til en hobby som rollespil. Godt gået, alle involverede.

Særligt de første numre, sådan 1-10 har jeg virkelig læst meget og det er også dem der, med 2014-briller på, står stærkest. Det er her det handler om rollespil. Om scenarier. Om miljøet. Om at blive bedre. De senere og sidste numre synes jeg på mange måder vil for meget. Der skal også skrives om liverollespil og Magic fylder rigtig meget. Det breder selvfølgelig den mulige læserskare ud, men det udvander også produktet.

Mange af tingene (kalenderen, brevkassen, anmeldelserne) er i dag svært forældede, men et sted for danskproducerede artikler og nye (ikke con)scenarier kan jeg godt savne i dag. Vores blogroll kan klare en del, men det er ikke helt det samme.scan0004

Jeg kan godt finde på at slå ned i nogle særligt fede ting fra bladene den næste tid og ellers er der blot tilbage at håbe, at ideen om, at Fønix skal digitaliseres igen en dag får vind i sejlene.

Og så sendte julekalenderen jo besøgstallene på bloggen through the roof. Tak for besøget (og for links fra Facebook, Michael, Morten og Merlin!) –  også til dig der bare kom forbi via søgning efter en ”porno julekalender”.

Og her til sidst,  side 3 i mit eksemplar af New York Coppers – min første og eneste rollespilsrelaterede autograf.