scan0022”Så løfter han sin kæmpestore le og hugger hovedet af de resterende spillere” (side 24)

Yes. Det er ER spillerne der får kappet hovedet af – det er bleed.

Efter Graeme Davis indspark i de sidste par numre, dukker der en artikel op som er gaflet på rpg.net og oversat. “Tøser og Rollespil”. Med guldkorn som ”Tøser hader matematik” og ”tøserne er vilde med den slags romatisk vrøvl”. Yes yes.

Langt bedre er Palles artikel om, hvordan man gør sine skurke levende, interessante og måske endda sympativækkende.

Der er også en artikel om snigmorderkulter. Dem har jeg efterhånden set rigtig mange af på nettet og i andre blad og af en eller anden grund, gider jeg dem aldrig. Det ender altid med at være mere historisk gennemgang end ”kalimaaaaa”. Denne ingen undtagelse.

Endnu engang sigtes der efter Tropical Zombie-højderne, med zombiesplatterscenariet ”Sammenholdet”. En kæmperodebutik med Ludo som spilmekanik og A4 engel man skal smide (grise)øjne efter. For at citere Mile End – uh, it’s a mess alright.

Det andet scenarie havde jeg glemt alt om, selvom det er rigtig fint og Holocaust. Paul Hartvigson står ”Morderens Historie”, der er sat i Danmark under atomvinteren og omhandler en udgravning på Skarvø. Dog lider scenariet grumt under snirklet font på mørk baggrund.

Der dukker også en flok skumle og ondskabsfulde spilpersoner op til sidste nummers Warhammer-scenarie, Magre Tider i Altdorf. “Slyngelstuen” er af Jeppe Norsker.

I brevkassen siger Rasmus Rasmussen farvel og anklager ”mange, ufatteligt mange mennesker i eller omkring eliten” for at være gustne eksistenser, der ikke har et liv udenfor rollespillet og rollespilsmiljøet. Det lyder virkelig mærkeligt i mine 2013-ører. I dag har eliten jo alt for travlt med alt mulig andet.

Og så er der ikke de Ronni-tegninger som en 14-årig gut havde sendt ind i sidste nummer, og som brevkassen lovede ville blive trykt i dette nummer. Shame on you, Fønix.