scan0018”Det eneste gode jeg kan sige om Constatinople By Night, er, at en del af vampyrerne e religiøse, hvilket ville være ”naturligt” i middelalderen, men er forsømt i grundbogen. Ellers: op i røven.” (side 62)

Ingen har gidet at skrive ind til brevkassen i dette nummer. Derfor er der to sider med ”blahblahblah”. Ærgerligt at ingen skriver. Dumt at bruge pladsen på blah.

Ellers er der flere fine ting i Fønix #16, blandt andet en masse live.

Mest interessant (synes jeg – nu som dengang) er artiklen om ”Stilhed før Stormen”, der fandt sted i en rigtig russisk ubåd, simulerende U-461s tur mod Cuba i 1962. Fårk, jeg synes det lød fedt back then – og der er seje billeder af blandt andet Jeppe Norsker, som russisk etellerandet, med knap så autentisk septumnæsepiercing. Derudover er der generel gennemgang af, hvad der rører på sig i live-Danmark og så er der en foromtale af Knudepunkt – tænk at det nordiske samarbejde-ping-pong går så langt tilbage – det anede jeg faktisk ikke.

Der er sgu også et live scenarie! “Snuff i Sneen” – et How To Host A Murder-style scenarie, men langt mere blodigt og sleazy.

Der udover trakteres vi med en artikel om, hvordan man designer en hjemmeside (!), mere Holocaust, en cyberpunk Ronni-tegneserie, et super stemningsfuldt vampyr-horror-kunstner scenarie, ”Roser Visner Ved Daggry”, af Jacob Schmidt-Madsen og et kig på både Necromunda, Kindred: The Embraced og X-files kopi rollespillet Hidden Invasion – aldrig hørt om/fra siden.

Og jo, så en guide til, hvordan man bestiller scenarier via Atlantis Scenarie Service. Man ringer til Kristoffer (Apollo?) i Århus (det hed det, dengang!), fortæller hvilket scenarie man gerne vil have og så kopierer han det og sender det til dig, for 40 øre pr side. Han har sikker vedlagt et girokort på beløbet, som du kan gå ned på posthuset og betale. Shit det er ol’ school. Mit ungdomsskolehold havde for øvrigt stor glæde af ASS, men vi hentede scenarierne hjem på diverse kongresser.

Reklamer