Vi vender tilbage til almindelig service – tusind tak til Thor for to glimrende indlæg.

scan0015”Jeg har kæftet op og fornærmet alle jeg kunne komme i nærheden af.” (Side 23, Ernst, om hvorfor han er så kendt)

Mellem Fønix #12 og #13 sker der noget markant. Bladet går fra at være udgivet Firmaet Phoenix til at blive udgivet af Sleipner og derudover skiftes der ud på mange af posterne på redaktionen. Det betyder samtidig at det nu er navne jeg kender og ved hvem er, der står bag i modsætning til tidligere. I hvert fald hovedmændene.

Krangor vender tilbage i Merlin Manns SSP-artikel, “Mørkets Hjerte”. Stedet Skurken Plottet, der eksemplificerer, hvordan man kan bygge sit scenarie op. Eksemplet er for syttende gang er bygget over Heart of Darkness/Apocalypse Now – kan vi ikke please låne plots fra noget andet!?!

Meget passende kunne jeg man tjekke Sebastian Flamants artikel, “Heureka!”, om inspiration og ideer i samme nummer.

Der er også mere Copenhagen By Night- scenariet ”Sorte Øjne”, der blandt andet har et par mindeværdige russiske vampyrer på besøg i Kbh.  Der er også flere kroge, en del Magic, en Ronni-tegneserie, den første snak om Delta Green og en guide til, hvordan man undgår at blive genkendt som nørd – illustreret af Palle. Svaret er pengeclips.

Nu er vi halvvejs i gennemgangen – er der noget der skal gøre anderledes må I endelig komme med indspark og forslag. Nej, jeg scanner ikke lige alle bladene.

Reklamer