scan0006”Eller kunne man bare anbefale Peter at investere i GURPS Retards?” (side 28)

Hvorfor bliver der ikke skrevet flere realistiske og socialrealistisk scenarier, spørger Peter  C. G. Jensen i brevkassen. Åh Peter, kom forbi Fastaval igen… din bøn er hørt.

Samtidig langer lederen ud efter den meget Weltschmerz i nye systemer og rollespil som Wraith, Kult og Vampire. Rollespillere er tydeligvis svære at stille tilfredse.

Forsiden er virkelig mærkelig.

Krangor-krøniken kører videre i ”Fuldt Hus” der er fem lokations i Krangor, skrevet af fem forskellige forfattere, som samtidig er kædet sammen til ét scenarie. Fin og veludført ide og lækkert illustreret af Den Berømte Palle Schmidt.

Lars Andresen kommer med (sit første?) Fønix-indspark i form af artiklen ”Fra Sjælens Dybder”, om at give sin karakter baggrund, dybde og motivation. Meget fin artikel. Lidt mere tør er ”En købmands betragtninger om en svunden tid”, der handler om den virkelige middelalderverden, skrevet af historiestuderende Kasper Eskildsen – men måske noget for Morten? Til gengæld slugte jeg som teenager artiklen om FBI (“En myte overgår sig selv”) og vil stadig den dag i dag, gerne spille en g-men kampagne.

Ellers er rotten at finde i tegneserien ”Et Julehelvede”, Mette Finderup tegner billedet af datidens congængere (”Spiltræf er en livsform”) og Paul Hartvigson har været i Sverige og snakke med rollespil med svensken – det gjorde man allerede dengang.

Derudover indeholder Fønix #6 også Kult-scenariet ”Illusionernes Bånd”. Det bliver også omtalt i mit kommende Sweden-indlæg, som handler om Kult. Jeg tør dog godt løfte sløret lidt og sige, scenariet er et ret forfærdeligt, og ekstremt tidstypisk.

Og så er der en reklame for CLAY-O-RAMA på bagsiden – men det udkom aldrig, gjorde det?

Reklamer