Eller, noget i hvert fald. Efter at have kastet ting i grams til de sidste to omgange Fastaval Realocation, vil jeg lige tjekke, om der er nogle dollars i noget af det, jeg potentielt vil sige farvel til, i forbindelse med vores nærtforestående flytning – og så kan man jo link til den fra Facebook. Og så er det jo meget hyggeligt at kigge sine gamle bøger igennem.

Jeg har ikke tjekket priser grundigt og ting er jo det værd, som folk vil give for dem. Så hvis der er noget du er interesseret i, men som virker urimeligt prissat, så råb op – Morten og Kristoffer er også velkomne til at korrigere. Der er selvfølgelig også mængderabat galore. Jeg kan fanges på kristian at frekvens.dk eller nedenfor.

R1 Star Wars: The Roleplaying Game(250 kr)

The Jedi Academy Sourcebook (150 kr)

Imperial Sourcebook (150 kr)

Rebel Aliance Sourcebook (150 kr)

Super lækre hardcovers proppet med billeder fra filmene. Grundbogen har de fine reklamer for brugte TIE-Figthers og natkikkerten NeuroSaav Sure-Sight. Skønne bøger – jeg får dem bare aldrig brugt. Hvis man købe dem alle, smider jeg den næste komplette Darkstryder Campaign-boks oven i.

R2The Rjurik Highlands(50 kr)

Cities of the Sun (50 kr)

Havens of the Great Bay (50 kr)

Naval Battle Rules: the Seas of Cerilia (50 kr)

Tribes of the Heartless Wastes (50 kr)

Blood Enemies: Abominations of Cerilia (50 kr)

Fine bokse og et par bøger til Birthright, AD&D 2nd Edition. Jeg har aldrig fundet grundsættet, så nu er kærligheden forduftet. Hær- og troppekortene er noget rodede sammen, så det egner sig nok til et samlet salg (200 kr), men hvis der er specifikke ønsker, skal jeg gerne prøve at matche kort og æsker.

R4Dragonlance Adventures (50 kr)

Greyhawk Adventures (50 kr)

Dungeoneer’s Survival Guide (50 kr)

Wilderness Survival Guide (50 kr)

Legends & Lore (50 kr)

Pænt ol’ school AD&D 1st Edition og I ret god stand I forhold til 25-år på bagen.

R3The World of Indiana Jones (200 kr)

Dragonlance Fifth Age (200 kr)

Pendragon, 4th Edition +  Beyond the Wall (300 kr)

Ja, jeg siger farvel til alt med Harrison Ford. Som Star Wars er æsken fyldt med stills fra filmene og systemet (Masterbook) fremmeligt og med sjove kort, om lidt trægt (synes jeg). Dragonlance-tingen har også kort og fortællemekanisme – ganske terningløst. Pendragon er skønt og episk, men hvis jeg skal spille Middelalder må det blive Ars Magica.R52300 AD (100 kr)

Compendium of Modern Firearms (50 kr)

Chill (100 kr)

Så bliver det sært. 2300 AD er sådan noget hard science fiction proto-Traveller/Twillight2000 med masser af tabeller og 80er tropes. Og så er det designet af disse fire musketerer, der er så seje, at de lige skal flashes bag på æsken. R6

Chill var all the rage i Assens da jeg begyndte at spille rollespil. Tidlig 90er (un)personal horror og en rigtig flot bog. Compendiet har billeder af guns. Masser af guns. Og gun-stats til et hav af systemer. Teenage-Kristian ville have elsket den bog.