Sidste weekend var jeg forbi Hyggecon. For første gang. Et glimrende og, selvfølgelig, hyggeligt arrangement. Det skal jeg helt sikkert igen.

Her fik jeg også spillet Troglodytkongens Huler og det gik rigtig rigtig fint. 6 spillere, tællende Stefan, Uffe, Thais, Piotr og den uforlignelige Gaffa Brandt kæmpede sig, forholdsvis problemfrit, igennem hulerne og frem til Troglodytkongen, med mange fine optrin undervejs.

Det hjalp bestemt, at Stefan og Uffe tog old school stemnings-teten, og de andre lynhurtigt hoppede med på vognen, så der blev ledt hemmelige døre, afmonteret fælder og samlet… junk til den store guldmedalje.

Desværre blev det aldrig rigtig farligt. Dels fordi monstrene nok var gearet for lavt men også fordi fighteren (spillet af Julius Serup) rullede 20 cirka hver anden gang. Så monstrene skal nok lige have et nøk mere, så de slår hårdere/bedre.

Men det var rigtig sjovt. Stefans specialist havde et rørende sammenbrud ved scenariets slut, efterfulgt af en helt anderledes sammenbrud kommende fra Uffes dværg. Og så var det en fornøjelse at se hele holdet pumpe Thais’ stakkels cleric for healing spells ved mindste skramme.

Og random junk tabellen virkede virkelig godt, selvom den kortvarigt ændrede scenariet til Troglodytskomagerens Huler.

Så alt i alt en rigtig tilfredsstillende omgange ’dyttekongens huler.

Hvis nogen vil bruge karaktererne og/eller se kortet i stort format, kan de hentes nedenfor.

Troglodytkongens Huler – karakterer (cirka 6mb + 2 bonus DIY karakterer)

Troglodytkongens Huler – kort