Jeg har tidligere skrevet kort om mit forsøg udi OSR, Ol’ School Revival, med scenariet Troglodytkongens Huler. Det er nu færdigt, i hvert fald i et first cut, klar til Hyggecon.

Scenariet har et fantastisk kort, kreeret af Oliver. Det alene, gør scenariet værd at spille/se. Jeg vil overlade det til Oliver selv at snakke/skrive/tegne om kort(et) og bare slå fast, at jeg er helt pjattet med det kort.

Ellers har det været sjovt at lege med dungeons, sårn med nummererede rum, fælder, skatte og monstre for første gang i 10+ år. Jeg er ret meget i tvivl om udfordringerne i scenariet er håbløst over- eller under powered, men det vil den første test vise. Så kan det blive rettet til i den næste udgave, som jeg håber at sende på både Con2 og Vintersol.

Derudover har det været mit første forsøg på selv at layoute med InDesign, hvilket har været både lærerigt og besværligt. Stilen, og faktisk også selve scenariet, er ret inspireret af Vornheim, hvilket har spillet kraftigt ind på scenariet look.

Hvis du ikke skal spille det på Hyggecon (jeg kigger på jer, Uffe og Thais) er du velkommen til at tjekke det ud. Teksten er noget rå og urettet, men det skulle være til at forstå. Karaktererne følger i et separat dokument. Gode forslag til, hvad den tomme side skal bruges til, modtages gerne.

Download Troglodytkongens Huler v1 (20 sider, cirka 8mb)