Mit udkast til en foromtale ser foreløbigt ud som følger:

Apocalypse Drow

Drixal Brieche er forsvundet. I ly af natten deserterede den berygtede Drow strateg og krigsherrer og drog mod overfladen.

Nu breder historierne sig i The Underdark. Om fristedet Lightport, hvorfra den engang så frygtede general prædiker fred og næstekærlighed til underverdenens racer. Om horderne af tilhængere der flokkes mod dette refugium, der ligger lige under overfladen, tæt på den brændende sol.

Drixal Brieche er farligere end nogensinde.

Så nu bliver et skib sendt afsted fra Menzoberranzan, bærende på en Drow elitegruppe, hvis eneste mission er, at tilendebringe Drixal Brieches kommando. Tilendebringe den, med hvad end midler det kræver.

Anført af en højgravid datter og præstinde fra Hus Banrae, må gruppen bestående af hendes jaloux bror, to tidligere elskere og en vantro, overleve rædslerne i The Underdark, og hinanden, for at nå frem til deres endelige destination.

Vil de nå frem til Lightport og hvis de gør, vil de være i stand til at dræbe Drixal Brieche? Vil de overhovedet ønske at gøre det? Og hvad med barnet i præstindens skød? Hvem er faderen og hvilken skæbne venter forude for denne ufødte skabning?

Apocalypse Drow er et patosladet og intrigefyldt scenarieoplæg om ondskab, besættelse, skæbne og udfrielse. Om fem Drows på vej op ad en mørk flod, imod lyset.

Scenarietype: Scenarie

Forventet spiltid: 4 timer

Deltagere: 5 spillere + 1 spilleder

Genre: Episk fantasy

Spilmekanik: simpelt terningsystem, inspireret af Lady Blackbird

Spillertype: Du kan lide at spille med store armbevægelser og følelser og har lyst til at spille med, og op imod, de andre spillere. Du vil få stor frihed til, og ansvar for, at skabe scenariets historie og forløb sammen med de andre spillere.

Spilledertype: Du kan sætte og beskrive scener, gribe og integrere spillernes input og improvisere når det bliver nødvendigt. Ranks i “Knowledge: Underdark” er ikke påkrævet.

Feedback modtages gerne og fartøjet er tegnet af den fabelagtige Tore Sæderup, der også står bag scenariets andre illustrationer.