Rollespils-wise er det lidt en død periode. Inden sommerferien fik vi gjort kål på Death on the Reik, med alt hvad det medførte af tæv til kaos, sammenstyrtede borge og luskede skavens. The Enemy Within kampagnen er dog ret meget på stand by nu, da gruppen er halveret.

Hvad der skal/vil ske på den anden side af sommerferien er stadig uvist. Jeg har bestilt Apocalypse World som post apocalypse supplement til Atomic Highway, som jeg stadig ikke har fået spillet. Jeg er ret imponeret af historierne fra de københavnske og odenseanske AW-kampagner, så det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve af.  Jeg har også genlæst Beyond the Mountains of Madness, og er ret fristet af, at køre denne moppedreng af en Call of Cthulhu-kampagne, men det kræver vist en helt særlig type spillere.

Udover det faldt jeg hos min lokale brugt-bog-shop over en noget nær komplet samling originale Sværd og Trolddom bøger. Da der oven i købet var halv pris, købte jeg en stak… og vendte så tilbage dagen efter og købte en stak mere. Deriblandt endnu et sæt Lav Dine Egne Eventyr/Tyven med de Tusind Tricks, som jeg tidligere har foræret Uffe.

Stemningen, stilen og ikke mindst de danske titler og oversættelser er stadig ret fantastiske. Titel-wise er min favorit nok Frygtens Fantomer, mens jeg i indhold mener, at Tyvenes By er den bedste. Den har Mette så efterfølgende købt som iPhone-app, med ryst-telefonen-for-at-rulle-terninger’n’all.  Jeg ved at min gode ven Martin holder på Dødens Labyrint eller Øglekongens Ø som sine favoritter – men hvad siger I? Trolmanden fra Ildbjerget? Den urimeligt svære Amokvæsenet? Var der faktisk nogen der synes, at de to sci-fi bøger (Stjerneskibet og Oprørets Planet) var særlig gode? Vi kan ikke være de eneste, hvis første smag for/på rollespil kom gennem Sværd og Trolddom.

Stå denne gut lige på ski på to sabeltigere, bevæbnet med en vild flail og med en blodhøg som backup? Det tror jeg nok lige han gør!Jeg har også fået læst Claus Kliplevs fine og stemningsfulde Sværd og Trolddom-scenarie Tilbage til Sortsand, og overvejer meget at køre det på en mini-con til september. Martin og jeg har ligeledes snakket om at starte en feriekampagne sat i Sværd og Trolddom verdenen Allansia og jeg tror jeg har fundet det rette ol’ school system til det. Mere om det senere.