Jeg er i Fastapestens vold. Hals, næse, øjne. F*cked.

Men hvor var det en fin Fastaval. Jubilæum. Vejr. Masser af mennesker. Silkeborg. Everything.

Jeg havde i år to ”større” opgaver på selve Fastaval. Mit scenarie og Fastavals to æresgæster, Luke Crane og Jared Sorensen.

Jeg havde jo mødt Luke og Jared før men var alligevel spændt på, hvordan de ville reagere på Fastaval, som er markant anderledes end de amerikanske kongresser, og hvordan Fastaval ville tage imod to hippe New Yorkere.

Det gik heldigvis noget nær smertefrit. Luke og Jared var vilde med Fastaval og jeg håber at Fastaval også fik noget ud af gæsterne. Det tror jeg. Samtidig havde Peter Dyring også meldt sig som chaperone for de to herrer, og gjorde det muligt for mig, at nå en masse andet. Tusind tak, Peter. Luke og Jared snakkede allerede inden de forlod Silkeborg om, hvordan de kunne få arrangeret en tilbagevenden til næste år.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes at Brabrand er det bedste og mest gennemarbejdede scenarie jeg har lavet. Derfor var det også en fornøjelse, efter en fin gennemspilning onsdag aften, at køre det igen fredag, hvor det hele gik op i en højere enhed. Tak til Alex, Sarah, Piotr, Jacob og den sidste spiller, hvis navn jeg aldrig fik fat på. I gjorde scenariet endnu vildere og hårdere end jeg havde turde håbe på og jeg ville med glæde have spillet dysfunktionelle detektiver med jer i mange flere timer. Det var beyond fedt. Det er dog, tror jeg, sidste gang jeg smider så meget tid, arbejde og ressourcer i et scenarie. Og så håber jeg at Plan B overlevede deres warstories – jeg skylder vist specielt Peter og Anne en øl.

Og ellers var det fedt at se sit pressearbejde bære frugt, spise god mad inden jubilæumsfesten, få stukket det superlækre jubilæumsmagasin i hånden, hænge ud med rare mennesker og opleve dynamikken bag Fastaval – vi er for vilde. Alle sammen.

Nu skal jeg lige overkomme the con crud, som Luke fortalte mig er deres navn for Fastapesten, og så skal vi forhåbentlig til at spille en masse Fastavalscenarier i Aarhus. Mere om det snart.