East London is a vampire
It sucks the joy right out of me
How we longed for corruption
In these golden years

Bloc Party

London er en krudttønde, tætpakket med fattigdom, racehad og elendighed.

Frygt og lede hænger i luften overalt. Fra den isnende foragt mellem de to partier i Underhuset til de voldelige konflikter mellem skinheads, politi og immigranter i områderne Brixton og Clapham.

Englænderne lever ikke bare i skyggen af Østblokkens soldater og bomber, men også truet af mørket i deres midte. Anarkistiske grupper, næret af de omfattende sociale problemer, truer det britiske imperium indefra.

Englænderne har brug for helte. Helte der med stolthed og højt hævet pande kan sige nok er nok og gøre det mere sikkert for manden på gaden at gå rundt i Londons regnvåde stræder.

Men det forgangne år har vist, at helte også er dødelige. At kugler også bider på maskerede hævnere. Alligevel kaster en flok kappeklædte personer sig nat efter nat ud i storbymørket. I kampen for retfærdighed og slidte idealer som Gud, Dronningen og fædrelandet.

London Crawling 2 – et dystert superhelte scenarie, sat i 80ernes England, set gennem Watchmen-briller.

Endnu en foromtale. Denne gang til London Crawling 2, der lige som etteren vil debutere på Vintersol. Kritik og feedback modtages igen meget gerne. Det kan anbefales, at foromtalen læses med intronummeret som lydspor.