Så er Haste! at finde på Alexandria.

Viking Con var også retro på en anden måde. Jeg har tidligere nævnt min mani med at samle rollespilsbøger, og her faldt jeg godt og grundigt i igen, efter en årrække hvor jeg ikke har shoppet på conner.

Jeg kunne  ikke lade være, da Faraos Cigarer havde medbragt kasse på kasse med mere eller mindre obskure rollespil, source books og scenarier, hvor prisen var latterlige 30 kroner pr bog og 10 for 100 kroner. Det endte med følgende loot:

To bøger til Conspiracy X – et system jeg i tidernes morgen (Fastaval 1996 tror jeg) købte i en pakkeløsning sammen med Delta Green. Jeg ved ikke hvor min Conspiracy X grundbog er henne i verden i dag, men bøgerne så meget fine ud.

Tre Ars Magica supplementer – til den dag min utopiske magiske bogholder-kampagne bliver sat i værk.

To Call of Cthulhu-bøger (ikke med på billedet). Call of Cthulhu er det eneste jeg sådan virkelig samler på, og selvom jeg synes standarten af Chaosiums udgivelser er faldet dramatisk de seneste år, slår jeg alligevel til når de er billige.

Chicago By Night til Vampire The Masquarade. Jeg har aldrig rigtig fået skovlen under World of Darkness, men en moppedreng fyldt med emo-vampyrer og intriger kunne jeg alligevel ikke stå for.

En Q Manual fra 1983 til James Bond rollespillet fra 80erne. Vi har allerede haft den i brug herhjemme, da vi lige skulle bruge detaljerne om Francisco Scaramangas gyldne pistol, da duellen mellem Christopher Lee og Roger Moore for nyligt dukkede op på tv.

En Over The Edge grundbog, first edition. Jeg har den jo stående, men jeg synes det var synd den skulle stå og vansmægte i en kasse og ikke være appreciated. Så nu er den her, indtil jeg finder et godt hjem til den.

Og så købte jeg også den nye røde D&D-boks, mest fordi den er fin og old school. Måske bliver den taget i brug en dag. Den kostede for øvrigt også 100 kroner, da det ene hjørne er lidt bøjet.

Det er nok ikke vildt sansynligt at nogen af disse bøger vil blive brugt specielt meget, men helt ærlig, 100 kroner!

Om tre ugers tid har jeg den første spiltest af Brabrand, mit bidrag til næste års Fastaval. Det skal nu skrives sideløbende med en Star Wars komedie, jeg har meldt til Con2 og så skal vi til tredje omgang Enemy Within i aften.