Jeg har alle dage været lidt af en sucker for rollespilsbøger, specielt hardbacks. Da jeg var yngre og tog på conner, havde jeg altid et eller andet nyt setting eller system med hjem, hvilket har resulteret i, at der et eller andet sted hjemme hos mine forældre, står en kasse indeholdende Shadowrun, Wraith, SLA Industries, Vampire, Mage, Conspiracy X og sikkert flere grundbøger.

Senere, da jeg opdagede Ebay, skaffede jeg bog for bog alt Over The Edge materiale hjem til reolen, sammen med mere obskure ting der fangede mit øje. Det har givet mig rigtig mange timers underholdende bladren også selvom mange af tingene aldrig er blevet spillet.

Oven på dette års Fastaval, kom jeg forbi en brugt-bogs-bix og fandt her en stak Star Wars D6 bøger, som jeg simpelthen måtte eje, selv om jeg ikke helt ved hvor min Star Wars grundbog er… måske i førnævnte kasse?

om ikke andet, så fordi det vil være den perfekte indgang for den meget Star Wars entusiastiske fireårige til at kaste sig over rollespil, se blot dette på ingen måder iscenesatte billede:

Han skal SÅ meget på Jedi Academy!

Udover det har jeg inden for de sidste par dage også investeret i en D&D Players Handbook og en ordentlig stak andre D&D 3.5 ting, hvilket jo stemmer fint overens med, at jeg ikke har tænkt mig at skrive D&D-scenarier foreløbigt.

Sidst men ikke mindst, forudbestilte jeg for lang tid siden, den nye Delta Green sourcebook, Targets of Opportunity. Delta Green materialet til Call of Cthulhu er over en kam de lækreste og mest velskrevne rollespilsbøger jeg har læst, og jeg er derfor rigtig spændt på det nye materiale, der har været forsinket omkring to år. Internetrygterne vil vide, at folk der har forudbestilt, senere i dag vil modtage en pdf-udgave og den fysiske bog kommer så om et par måneder. Det bliver awesome.

Jeg er vild med rollespilsbøger.