Jeg er ikke engageret nok i miljøet til at vide, hvad der foregår i Landsforeningen for Rollespil, men jeg blev noget forundret over deres navneskift til Bifrost – Landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge.

Jeg synes det et virkelig fluffy og intetsigende navn, der ikke fortæller noget om rollespil, hverken live eller bord, og på ingen måde spiller sammen med målet om at finde et “mere sigende navn til de aktiviteter Landsforeningen laver”.

Måske er det bare fordi LR/Bifrost ikke lige repræsenterer rollespillere som mig, men jeg tænker, at der ude i landet må være andre rollespillere der ikke føler at “kreativ udvikling af børn og unge” er rettet mod dem.

Det er på ingen måde et problem for mig, for jeg har minimalt med LR at gøre og jeg håber meget, at det går dem bedre end den sidste landsforening for rollespillere med et navn fra nordisk mytologi. Jeg synes bare, at sætninger som

I Landsforeningen arbejder vi på, at udvikle børn og unge til empatiske og kreative mennesker, der har en bedre og bredere forståelse for sig selv, det omkringliggende samfund og andre kulturer.

Lyder enormt højtragende og selvhøjtidelige – det handler stadig om, at slås med latexvåben, rulle terninger og ha’ det sjovt, right?